Брязкальце з прорізувачем Lilliputiens Лисичка Аліса

Брязкальце з прорізувачем Lilliputiens Лисичка Аліса купити офіційно в інтернет-магазині Бобас з доставкою по Україні [83035]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
399.00 грн.
Інші кольори

Брязкальце з прорізувачем Lilliputiens Лисичка Аліса 83035 стане улюбленцем дитини з першого погляду. Це відмінний варіант для полегшення болю під час прорізання молочних зубків.

Чому варто купити цей прорізувач для зубів: маля починає активно проявляти інтерес до всього, що шарудить, дзвенить і можна погризти ще з перших місяців життя. Саме тому бельгійський бренд Lilliputiens створив унікальний прорізувач для зубів. Різні на дотик тканини, гризунок, дзвіночок і звук шелесту паперу – все це в одній іграшці. Ідеальний варіант для першої іграшки, яка довго радуватиме малюка.
Функції: прорізувач, брязкальце.
Розвиває тактильне та слухове сприйняття. Полегшує біль у яснах. Іграшку можна прати за 30 градусів.
Розмір: 14 х 6 см.

Рекомендовано для дітей віком від 3 місяців.

Lilliputiens - бельгійський бренд, заснований у 1995 році командою креативних мам. Саме мами вміють знаходити найкращі відповіді на потреби дітей та найкраще знають, чого малюки чекають від іграшок на наступних етапах свого розвитку. Ось чому продукти Lilliputiens ніколи не бувають такими, як здаються на перший погляд. Кожна з них має приховані функції, дивує, пробуджує цікавість і спонукає до нових відкриттів. Виготовлені на основі тканин, м'які, напрочуд барвисті і позитивні іграшки відрізняються винятковою якістю та захоплюючою творчістю. Ідея бренду - через незвичайні іграшки допомогти батькам у вихованні творчого та відкритого покоління.

Штрихкод 5414834830354
Знижка до 01.12.2022
Новинка Ні
Строк відправки 24 години
Від якого віку 3 міс.+
Країна Бельгія
Бренд Lilliputiens

Відгуки

Написати відгук