Іграшка-підвіска на коляску Lilliputiens Лисичка Аліса з дзвіночком, 0 міс.+

Іграшка-підвіска на коляску Lilliputiens Лисичка Аліса з дзвіночком, 0 міс.+ купити офіційно в інтернет-магазині Бобас з доставкою по Україні [83049]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
649.00 грн.
Інші кольори
Іграшка-підвіска на коляску Lilliputiens 83049 Лисичка Аліса з дзвіночком, 0 міс.+ стане улюбленцем дитини з першого погляду.

Особливості моделі:
Харизматична лисичка Аліса зачарує малюка своїми навичками. Цю підвіску можна прив'язати практично до будь-якої поверхні. Коли дитина зачіпає іграшку - видасться звук дзвіночка. Крім цього, на ній є спеціальні шарудливі елементи, що додатково розвиває слухове та тактильне сприйняття малюка. Різнофактурні, яскраві тканини так і приваблюють маленькі пальчики досліджувати цей світ! Крім цього, в іграшці є яскравий прорізувач.
Функції: брязкальце, м'яка іграшка, підвіска, прорізувач. Звук дзвіночка, звук шелестіння паперу.
Розвиває тактильне та слухове сприйняття.
Можна прати за 30 градусів. Розмір: 15 х 8 см.

Рекомендовано для дітей віком від 3 місяців.

Lilliputiens - бельгійський бренд, заснований у 1995 році командою креативних мам. Саме мами вміють знаходити найкращі відповіді на потреби дітей та найкраще знають, чого малюки чекають від іграшок на наступних етапах свого розвитку. Ось чому продукти Lilliputiens ніколи не бувають такими, як здаються на перший погляд. Кожна з них має приховані функції, дивує, пробуджує цікавість і спонукає до нових відкриттів. Виготовлені на основі тканин, м'які, напрочуд барвисті і позитивні іграшки відрізняються винятковою якістю та захоплюючою творчістю. Ідея бренду - через незвичайні іграшки допомогти батькам у вихованні творчого та відкритого покоління.

Штрихкод 5414834830491
Знижка до 01.12.2022
Новинка Ні
Строк відправки 24 години
Від якого віку 3 міс.+
Країна Бельгія
Бренд Lilliputiens

Відгуки

Написати відгук