Вагон-автовоз Brio з машинкою 33577

Купити Бріо - Вагон-автовоз для залізниці BRIO та інші елементи дитячої дерев'яної залізниці офіційно в інтернет-магазині Бобас з доставкою по Україні [33577]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
599.00 грн.
Інші кольори
Усі елементи дитячої дерев'янної залізниці BRIO сумісні з іншими іграшковими залізницями, які продаються на нашому сайті.

Вагон-автовоз для залізниці BRIO чудова можливість поповнити колекцію вашого малюка. Настав час для важкої роботи, але хто сказав, що це не може бути весело?

Особливості моделі: допоможіть автомобілю заїжджати та виїжджати з автовоза, нахиляючи рампу вагона. Завдяки універсальним магнітним кріпленням вагон можна поєднати з іншими поїздами бренду. Просто підвезіть його до бажаного поїзда і він самостійно примагнітиться. Вирушайте у подорож з новим набором. Тепер можна винаходити ще більше ігрових сюжетів у місті BRIO.
Шведська якість помітна у кожній деталі. Високий ступінь деталізації елементів, гладкі на дотик поверхні та ударостійкі матеріали забезпечать нескінченну кількість ігрових сюжетів. Підходить під усі види дерев'яних залізниць.

В комплекті: вагон-автовоз із рампою машинка

Розміри упаковки: довжина 15,3 см, ширина 13,3 см, висота 4 см.
Розміри моделі: довжина 8,6 см, ширина 5 см, висота 3,4 см.
Рух: механічний
Матеріал: дерево, пластик

Рекомендовано діткам від 3 років.
Штрихкод 7312350335774
Новинка Ні
Строк відправки 24 години
Від якого віку 3 роки +
Країна Швеція
Бренд Brio

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Локомотив
Brio
1999.00 грн