Пасажирський потяг Brio червоний з машиністом і пасажиром 33505

Купити Бріо пасажирський потяг червоний BRIO з машиністом та пасажиром та інші елементи дитячої дерев'яної залізниці офіційно в інтернет-магазині Бобас з доставкою по Україні [33505]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
1199.00 грн.

Усі елементи дитячої дерев'янної залізниці BRIO сумісні з іншими іграшковими залізницями, які продаються на нашому сайті.

Пасажирський поїзд для залізниці BRIO дуже важливий для будівництва вашого містечка BRIO у дитячій. Цей сучасний поїзд курсує всіма залізничними коліями BRIO. Машиніст зручно сидить на своєму місці, він завжди готовий взяти пасажирів у нові пригоди.

Особливості моделі: вагони можна відкривати та садити туди пасажирів. Поїзд ідеально доповнить ігри тих, хто хоче повністю керувати процесом, відкривати вагони, садити пасажирів, прикріплювати локомотив до вагонів та уявляти ігрові сюжети. Завдяки вбудованим магнітам вагони легко приєднувати один до одного або до вагонів з інших наборів бренду BRIO. Підходить під усі види дерев'яних залізниць.
Шведська якість помітна у кожній деталі. Високий ступінь деталізації елементів, гладкі на дотик поверхні та ударостійкі матеріали забезпечать нескінченну кількість ігрових сюжетів.

У набір входять 5 елементів:
  1. локомотив з верхом, що відкривається
  2. два вагони з верхом, що відкривається
  3. рухлива фігурка машиніста
  4. рухлива фігурка пасажира

Розміри упаковки: довжина 27 см, ширина 15 см, висота 5 см.
Розміри моделі: довжина 28,9 см, ширина 5 см, висота 3,7 см.
Рух: механічний

Рекомендовано діткам від 3 років

Штрихкод 7312350335057
Знижка до 01.04.2023
Новинка Ні
Строк відправки 24 години
Від якого віку 3 роки +
Країна Швеція
Бренд Brio

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Залізнична станція
Brio
2799.00 грн