Конструктор LEGO Super Heroes Marvel Лабораторія Шурі 4+, 58 деталей, 76212

Конструктор LEGO Marvel New Theatrical Лабораторія Шурі 4+, 58 деталей, 76212 купити недорого в Україні - безкоштовна доставка - інтернет-магазин Бобас (Bobas.ua) [6378886]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
359.00 грн.
Конструктор LEGO Super Heroes Marvel New Theatrical Лабораторія Шурі  4+, 58 деталей, 76212

В лабораторії Шурі завжди відбувається щось цікаве. Шурі випробовує свої дивовижні силові рукавички, а Чорна Пантера ширяє довкола на своєму скейтольоті. Зверни увагу на стійку зі зброєю! Час попрактикуватися у стрільбі. Чи зможеш ти випустити диск із дискостріла та влучити у мішень? Супергерої-початківці віком від 4 років зможуть розвивати свої навички складання, насолоджуватися захоплюючими заняттями та влаштовувати нескінченні творчі ігри з набором LEGO® Marvel Лабораторія Шурі (76212). Найкращий початок У лабораторії Шурі є чим зайняти і розважити малюків: Шурі випробовує силові рукавички, а Чорна Пантера катається на своїй дошці (чи зможе вона ухилитися від стійки зі зброєю?). Тут навіть можна вправлятися у стрільбі по мішенях із шутера з дисками. У кожному пакеті кубиків у коробці є модель для складання та персонаж, якого діти можуть швидко побудувати, щоб одразу розпочати гру! Великий стартовий модуль дає малюкам частково побудовану лабораторію, з якої можна розпочати збирання. Інтуїтивно зрозумілі інструкції надані у вигляді мальовничого керівництва у картинках. Чудова розвага для всієї родини Набори LEGO, призначені для дітей віком від 4 років, надають дорослим чудову можливість приєднатися до веселого складання та гри незалежно від того, чи є дитина шанувальником LEGO або вперше знайомиться з кубиками.

Інтерактивні цифрові інструкції - за допомогою додатку LEGO® Builder для смартфонів та планшетів у процесі складання можна наближувати, повертати і розглядати модель з усіх боків.

Перевірено на безпеку - усі конструктори LEGO® ретельно перевіряють, щоб переконатися, що кожен ігровий набір відповідає суворим стандартам безпеки.

Розміри моделі складають понад 7 см заввишки, 9 см завширшки і 6 см завглибшки

Рекомендовано для дітей від 4 років.
Штрихкод 5702017154268
Новинка Так
Строк відправки 24 години
Від якого віку 4 роки +
Країна Данія
Бренд LEGO

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Подарунковий пакет
LEGO
20.00 грн