Конструктор LEGO CITY Missions Детективні місії водної поліції 6+, 278 деталей 60355

Конструктор LEGO City Missions Детективні місії водної поліції 6+, 278 деталей, 60355 купити недорого в Україні - безкоштовна доставка - інтернет-магазин Бобас (Bobas.ua) [6385814]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
1179.00
999.00 грн.

Конструктор LEGO CITY Missions Детективні місії водної поліції  6+, 278 деталей, 60355

Пориньте у дивовижний світ інтерактивних пригод із місіями LEGO® City! Відійдіть від інструкцій з конструювання та вирушайте в захоплюючі місії водної поліції з персонажем телесеріалу «ЛЕГО Сіті. Пригоди» — Дюком ДеТейном! Познайомтеся з веселою групою екранних персонажів, налаштуйте свій крутий швидкісний катер і зіграйте головну роль у захоплюючих цифрових історіях. Що ви побудуєте, щоб врятувати ситуацію?

Познайомте дітей з інтерактивною грою в поліцейського, де вони беруть на себе головну роль в електронних пригодницьких історіях та використовують справжні кубики LEGO® для виконання захоплюючих завдань та сюжетних завдань зі збирання на екрані. Ігровий набір LEGO City Детективні місії водної поліції (60355) містить крутий іграшковий швидкісний катер, камеру злодіїв і 4 веселі міні-фігурки, включаючи популярного персонажа телесеріалу «ЛЕГО Сіті. Пригоди» — Дюка ДеТейна.

Інтерактивні цифрові інструкції - за допомогою додатку LEGO® Builder для смартфонів та планшетів у процесі складання можна наближувати, повертати і розглядати модель з усіх боків.

Перевірено на безпеку - усі конструктори LEGO® ретельно перевіряють, щоб переконатися, що кожен ігровий набір відповідає суворим стандартам безпеки.

Розмір моделі  понад 4 см у висоту, 16 см у довжину та 6 см у ширину.

Рекомендовано для дітей від 6 років.
Штрихкод 5702017189765
Новинка Ні
Строк відправки 24 години
Від якого віку 6 років +
Країна Данія
Бренд LEGO

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Подарунковий пакет
LEGO
30.00 грн