Зимовий конверт-футмуф Elodie Details Autumn Rose універсальний

Купити Elodie Details в Україні - Теплий зимовий конверт (футмуф) в коляску, візок, санчата в кольорі Autumn Rose - офіційний дилер інтернет-магазин Бобас (Bobas.ua) [7333222015358] Елоді Дітейлз
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
6039.00 грн.
Інші кольори

Універсальний зимовий конверт (футмуф) Elodie Details у кольорі AUTUMN ROSE пасує до усіх моделей колясок і санчат. Його можна використовувати як в люльці, так і в прогулянковому сидінні візочка - слугуватиме від самого народження малюка і приблизно до 3 років. 


  • Вітро- та водонепроникна поверхня - тканина новітньої технології BIONIC-FINISH® ECO забезпечує надійну довговічність матеріалу, відповідно конверт стійкий до бруду, води, снігу, а також чудово захищає від вітру. При цьому він не містить шкідливих субстанцій.
  • Універсальнйи розмір - футмуф підходить для усіх моделей візочків, які є на ринку - люльок та прогулянкових сидінь.  Для надійного кріплення до прогулянкового візочка позаду є отвори для ременів безпеки.
  • Легко регулювати температуру - конверт застібається на блискавку, яку можна відкривати з обох боків, що дуже зручно при переході з вулиці в теплі приміщення. Верхню частину за потреби можна повністю зняти.
  • Зручний у догляді - можна прати в пральній машині та сушити в сушарці. Рекомендуємо вивернути навиворіт під час прання, прати при температурі не визе 30 градусів та використовувати делікатні пральні засоби.

Розміри конверта Елоді: 53 х 97-110 см. В комплекті торбинка для зберігання.

Матеріали:
зовні - 100% поліестер; 
підкладка - 100% поліестер (штучне хутро);
наповнення - 100% поліестер.




Доповніть красивою шапочкою Elodie Details та теплою муфтою на ручку коляски.
Штрихкод 7333222015358
Новинка Ні
Строк відправки 24 години
Від якого віку 0 міс.+
Країна Швеція
Бренд Elodie Details

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Муфта-рукавиці
Elodie Details
1694.00 грн
Дитяча тепла шапка
Elodie Details
1045.00 грн
Анатомічна силіконова пустушка
Elodie Details
330.00 грн