Рюкзак-кенгуру для немовлят BabyBjorn ONE Black

BABYBJORN One Black рюкзак-кенгуру для немовлят купити в інтернет-магазині Бобас з доставкою по Україні (Bobas.ua) [7317680980236]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
9449.00 грн.
Інші кольори

Рюкзак-кенгуру BabyBjorn ONE - для діток від народження і аж до 3 років. Відчуття близькості допомагає зміцнити зв'язок між дитиною та батьками з перших днів життя дитини. М'які матеріали природно облягають тіло дитинки, завдяки чому вона зберігає природне положення з округлою С-подібною спинкою.


BabyBjorn ONE росте разом з малюком. Це можливо завдяки плавному регулюванню ширини сидіння, вбудованій вставці, плавному регулюванню підголівника і всіх ременів. Переноска ONE - це 4 положення для перенесення, які ви можете змінювати самостійно простим і безпечним способом.

Широкий і зручний поясний ремінь і лямки з м'яким наповнювачем. Це дозволяє рівномірно розподілити вагу дитини і зменшити тиск на хребет і плечі батьків. Носити малюка зручно і комфортно як при народженні, так і в 3 роки, коли його вага значно більша. Дитині безпечно та комфортно, а у вас вільні руки!

4 положення для носіння спереду і ззаду. Ви можете вибрати положення, яке найкраще підходить вам і вашій дитині: обличчям до мами (два варіанти висоти залежно від віку дитини), обличчям до світу та на спині батьків.

Можливість носити дитину на двох різних висотах. Для новонароджених рекомендовано більш високе положення. Нижнє призначено для дітей старшого віку. Правильне положення, незалежно від віку, це коли можна цілувати голівку малюка.

Ширина передньої панелі рюкзака-кенгуру плавно регулюється від 15 до 40 см за допомогою спеціальних фіксаторів. В результаті гарантується зручне і ергономічно правильне положення стегон дитини.

Товсте і м'яке наповнення лямок забезпечує небувалий комфорт при носінні дитини. Широкий, посилений стегновий ремінь розвантажує плечі і хребет батьків і гарантує ідеальну ергономіку при носінні.

Підголовник - необхідний захист для новонародженого. Він підтримує шию дитини, коли м'язи недостатньо розвинені, щоб самостійно підтримувати голову у вертикальному положенні. Підтримка також корисна, коли дитина старшого віку засинає в кенгуру. Опора для голови складається.

Коли малюк стає важчим, його зручніше носити на спині. Ми рекомендуємо носити дітей віком від 12 місяців у такому положенні, оскільки дитина, яку носять на спині, менш помітна і важче доступний.

Схвалено Міжнародним інститутом дисплазії кульшового суглоба - забезпечує здорове положення стегон дитини. Стегна вашої дитини належним чином підтримуються й утримуються в оптимальному положенні з ніжками, спрямованими назовні. Це сприяє правильному розвитку тазостегнового суглоба, що так важливо в перші місяці життя дитини.

Усі матеріали ніжні та безпечні для дитини. Вони пройшли перевірку та відповідають вимогам сертифікату Oeko-Tex Standard 100 класу 1. Це означає, що вони не містять шкідливих для здоров’я речовин і алергенів.

Рекомендований вік: від народження до 3 років.

Вага дитинки: 3,5 - 15 кг.

Зріст дитинки: 53 - 100 см. 

ВАЖЛИВО! Носіть дитину обличчям до світу не раніше як з 5 місяців. Максимально допустима вага дитини, яка стоїть обличчям вперед: 12 кг. Для дітей вагою 3,5-4,5 кг слід використовувати застібку, що зменшує отвір для ніг (входить в комплект). Перед використанням детально ознайомьеся з інструкцією. Рекомендуємо також переглянути відеоогляд.

Штрихкод 7317680980236
Строк відправки 24 години
Від якого віку 0 міс.+
Країна Швеція
Бренд BabyBjorn

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Зимовий чохол на ерго-рюкзак
BabyBjorn
4719.00 грн
Чохол для рюкзака-кенгуру
BabyBjorn
2849.00 грн
Слинявчик-нагрудник на рюкзак-кенгуру
BabyBjorn
1089.00 грн