Сіль для ванни LULLALOVE розігріваюча

LULLALOVE сіль для ванн розігріваюча купити в Україні - інтернет-магазин Бобас (Bobas.ua) [lullalove-59242]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
329.00 грн.

Розігріваюча сіль для ванни LULLALOVE пахне печивом, глінтвейном і апельсином з корицею! Рекомендуємо користуватися нею восени і взимку.

Ця сіль багата магнієм, кальцієм, йодом, бромом і залізом, що позитивно впливає на шкіру і загальну працездатність організму. Використовується в лікувальних ваннах. Приносить полегшення при ревматичних захворюваннях і проблемах з обміном речовин.

Бджолиний пилок, який входить до її складу, являє собою суміш білків і вільних амінокислот, аргініну, фенілаланіну, ізолейцину, лейцину, лізину, метіоніну, треоніну, валіну, аланіну, проліну, серину, гістидину, гліцину та ін. Вміст амінокислот у пилку - до 12%.

З давніх часів солі приписували захисні та очищувальні властивості. Її використовували для знімання чар заздрісників, при зниженні енергії або загальному відчутті нездужання. Досить було прийняти сольову ванну. У різних культурах купання в солі також має очисне значення на духовному рівні. 

У сучасній практиці сольові лікувальні ванни рекомендовані для прийому як оздоровча процедура. Вони покращують стан м'язів і суглобів, а значить і самопочуття. Рекомендований час прийому ванни: 15-20 хвилин. Також можна використовувати для замочування ніг в області тазу і для відновлюючих ванночок для рук.


INCI: Sodium Chloride, pollen, cinnamomum zeylancium bark powder, parfum, limonene, linalool, citral, eugenol, cinnamaldehyde.

Об'єм: 500 г.

Виготовлено в Польщі.

Штрихкод 5902633259242
Строк відправки 24 години
Країна Польща
Бренд LULLALOVE

Відгуки

Написати відгук