Приставне ліжечко-манеж Espiro Cloud 17 Graphite Moon

Дитяче ліжечко-манеж Espiro Cloud 17 Graphite Moon купити недорого з гарантією. Безкоштовна доставка по Україні! Інтернет мгазин Бобас(Bobas.ua) [5906724204739]
Наявність: В наявності
Відправка: 48 годин Умови оплати та доставки
6900.00 грн.
Інші кольори

Унікальне дитяче ліжко 3 в 1! Ліжечко Espiro Cloud ідеально пристосоване для малюків з перших днів життя. Для комфорту та безпеки було розроблено дитяче ліжечко, яке можна розмістити в спальні батьків впритул до дорослого ліжка, щоб батьки завжди були поруч зі своєю дитиною.






Ліжко - манеж Espiro Cloud (Еспіро Клауд) легко суміщається з ліжком батьків, а також може використовуватися як манеж або звичайне дитяче ліжечко. Сумісне з різними моделями ліжок для дорослих.

Завдяки відкидному боку ліжечко Cloud можна зручно розмістити поруч з ліжком батьків. Бортик ліжечка можна швидко від'єднати за допомогою блискавок і скласти, створюючи зручний доступ до дитини в будь-який час дня і ночі. Якщо ця функція більше не потрібна, коли дитина підросте, розмотайте тканину і зафіксуйте бортик у закритому положенні.











Дивовижною функціональною особливістю ліжечка Cloud є можливість перетворення на манеж для гри та відпочинку. Коли ваша дитина трохи підросте і захоче пограти зі своїми улюбленими іграшками в манежі, ви можете зробити це можливим, опустивши рівень матраца вниз. Завдяки прозорим бортикам манежу батьки можуть в будь-який момент стежити за своїм малюком. Роз'ємний бічний вхід – це додаткова форма розваги, а також гарантія безпечної гри всередині манежу.











Функції ліжечка Espiro Cloud продумані та розроблені для батьків, які хочуть безпеки для свого малюка з перших днів життя. Практичні розсувні колеса дозволяють правильно розташувати виріб в кожній кімнаті, а також підлаштувати під розміри батьківського ліжка. Ергономічний матрац і бавовняне простирадло, що входять до комплекту, є комплексним обладнанням для комфортного відпочинку. Висота ліжечка і довжина ніжок регулюються в декілька положень. Зручна кишеня для дрібниць полегшує організацію повсякденного життя. Саме тому ми вважаємо, що купити ліжечко Espiro Cloud – це надзвичайно практичне рішення для турботливих батьків.













Вага: 9,4 кг.

Розмір ліжечка в розкладеному вигляді: довжина - 95 см. ширина - 70 см. висота - 83 см.

Розмір матраса: довжина 87 см. ширина - 50 см.

Рекомендований вік від народження!

Штрихкод 5906724204739
Знижка до 26.11.2023
Строк відправки 48 годин
Від якого віку 0 міс.+
Країна Польща
Бренд Espiro

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Дитяча подушечка
LULLALOVE
369.00 грн
Акція!
Велика муслінова пелюшка
LULLALOVE
440.00 440.00 грн