Свічка LULLALOVE з натурального воску

LULLALOVE аромасвічка з натурального воску купити в Україні - інтернет-магазин Бобас (Bobas.ua) [lullalove-5312]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
399.00 грн.

Атмосферна свічка LULLALOVE з бджолиного воску, закрита в красиву баночку з товстого скла. Під час горіння іонізує повітря, нейтралізуючи негативне електромагнітне поле. Демонструє властивості нейтралізації запахів, навіть таких сильних, як тютюн, заспокоює захворювання, пов’язані з інфекціями верхніх дихальних шляхів, такі як кашель, нежить або алергія. А ще дає м'яке тепле світло і пахне медом. Має терапевтичний ефект на органи чуття. Не містить жодних штучних ароматизаторів. 

Як правильно запалювати свічки? Перше горіння має тривати близько 3 годин, щоб віск рівномірно нагрівся навіть біля скла - таким чином не будуть утворюватися дірочки (тунелі) у воску. Розріжте гніт навпіл після кожного використання - так свічка не буде диміти. Не паліть свічку довше 4 годин. Не забудьте закрити банку після того, як свічка охолоне. Свічку необхідно правильно загасити ковпачком, перекривши подачу кисню. Якщо полум'я задути, буде виходити дим (він зникне, якщо притримати гніт мокрими пальцями).


 Час горіння: близько 30 годин.

Склад: 100% бджолиний віск, бавовняний гніт, скляна баночка.

Примітка. Скло нагрівається коли свічка горить. Ніколи не залишайте палаючу свічку без нагляду. Контролюйте, щоб під час горіння гніт він не прилипав до скла, що може пошкодити його. Тримайте свічки подалі від дітей, домашніх тварин і легкозаймистих матеріалів. Свічка не іграшка.

Виготовлено в Польщі.

Штрихкод 5902633255312
Строк відправки 24 години
Країна Польща
Бренд LULLALOVE

Відгуки

Написати відгук