Щітка для тіла LULLALOVE середня жорсткість, сухий і мокрий масаж

LALLALOVE щітка середньої жорсткості для сухого і мокрого масажу тіла (щіткування) купити в Україні - інтернет-магазин Бобас (Bobas.ua) [lullalove-57170]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
645.00 грн.

Замініть хімічну косметику та дорогі спа-процедури унікальною масажною щіткою LULLLALOVE! Це 100% натуральний рослинний засіб для домашнього догляду за тілом. Ця щітка на ручці LULLALOVE підходить для сухого і мокрого масажу тіла (щіткування) початківцями - завдяки склеєній оправі при контакті з водою вона не тріскається. Натуральна щетина м'якша за тампіко, тому щіткування без звички нею більш комфортне.

Регулярне щіткування (масаж щіткою) забезпечує пружність шкіри, стимулює імунну систему та покращує самопочуття. З плином часу наш метаболізм сповільнюється. Виникають набряки, застій води або важкість у кінцівках. Це результат поганої роботи лімфатичної системи. Щіткування допомагає легко подолати ці недуги. Спочатку масаж може здатися болючим, і це нормально. Шкірі потрібно просто звикнути. 

Метою масажу, окрім видалення відмерлих клітин шкіри, є позбавлення від токсинів. Масаж також допомагає зняти напругу. Вранці - стимулює, ввечері - розслаблює. Важливо не тиснути на щітку та в жодному разі не терти шкіру в одному місці - достатньо виконувати ніжні ковзаючі рухи.


Як правильно масажувати тіло щіткою:
- знизу вгору довгими, ковзаючими рухами, завжди в напрямку до серця;
- ноги та руки щіткуємо так, ніби підмітаємо підлогу :);
- живіт і суглоби (наприклад плечі, коліна, стегна, зап’ястки та щиколотки) можна щіткувати круговими рухами;
- для масажу щіткою не використовуються лосьйони та масла. 

Як часто щіткувати шкіру? Найкраще перед кожним прийняттям ванни чи душу або хоча б 3 рази на тиждень, але найважливіше просто знайти вільну хвилинку. Ефект розгладження шкіри помітний після 3-4 щіткувань.

У чому допомагає масаж щіткою:
знімає напругу - особливо при щіткуванні шиї і плечей;
- допомагає при болю в суглобах; зміцнює та робить шкіру більш еластичною;
- допомагає при застої води і набряках; усуває проблему врослих волосин;
- чудово дає раду свіжим червоним розтяжкам;
- покращує кровообіг і стимулює імунну систему.


Матеріали: букова склейка, щетина.

Догляд. Ця щітка підходить для сухого і мокрого масажу. Можна обробити дезинфікуючим засобом. Щітка набирається вручну, тому на початку користування ворсинки, які неможливо видалити на етапі виробництва, можуть вилітати. Рекомендуємо розчесати щітку гребінцем перед першим використанням.

Виготовлено у Польщі.
Штрихкод 5902633257170
Строк відправки 24 години
Країна Польща
Бренд LULLALOVE

Відгуки

Написати відгук