Щітка для тіла LULLALOVE з кокосовим волокном, жорстка

Щітка для сухого масажу тіла з кокосового волокна LULLALOVE купити в Україні - інтернет-магазин Бобас (Bobas.ua) [lullalove-59853]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
565.00 грн.
Інші кольори
Унікальна професійна щітка LULLLALOVE з кокосовим волокном для сухого масажу - гостра на дотик, але ніжна до шкіри. Використане тут волокно дарує відчуття сильного масажу, водночас воно настільки еластичне, що не надмірно відлущує мертвий епідерміс. Нетипова форма у вигляді серпа полегшує щіткування спини, ідеально підходить для сідниць, стегон і талії. Зручна подовжена ручка дозволяє легко дотягнутися щіткою до ніг, наприклад, при обмеженій рухливості тіла.

Масаж щіткою (щіткування) покращує кровообіг, обмін речовин і лімфодренаж, а ще знімає напругу і допомагає впоратися із застоєм води та набряками. Регулярне щіткування дає чудовий допоміжний ефект при боротьбі з целюлітом, лікуванні ліподеми або зменшенні рубців, наприклад, після кесаревого розтину. Вранці щіткування стимулює, ввечері - розслаблює. Важливо не тиснути на щітку та в жодному разі не терти шкіру в одному місці -достатньо виконувати ніжні ковзаючі рухи.

Як правильно масажувати тіло щіткою:
- знизу вгору довгими, ковзаючими рухами, завжди в напрямку до серця;
- ноги та руки щіткуємо так, ніби підмітаємо підлогу :);
- живіт і суглоби (наприклад плечі, коліна, стегна, зап’ястки та щиколотки) можна щіткувати круговими рухами;
- для масажу щіткою не використовуються лосьйони та масла. 

Як часто щіткувати шкіру? Найкраще перед кожним прийняттям ванни чи душу або хоча б 3 рази на тиждень, але найважливіше просто знайти вільну хвилинку. Ефект розгладження шкіри помітний після 3-4 щіткувань.

У чому допомагає масаж щіткою:
знімає напругу - особливо при щіткуванні шиї і плечей;
- допомагає при болю в суглобах; зміцнює та робить шкіру більш еластичною;
- допомагає при застої води і набряках; усуває проблему врослих волосин;
- чудово дає раду свіжим червоним розтяжкам;
- покращує кровообіг і стимулює імунну систему.


Матеріали: оправа - бук, щетина - кокос.

Догляд. Ця щітка підходить для сухого масажу. При контакті з водою букова оправа може мати тріщини. На властивості щітки це не впливає, але візуально може заважати, тому рекомендуємо не мочити. Можна обробити дезинфікуючим засобом. Щітка набирається вручну, тому на початку користування ворсинки, які неможливо видалити на етапі виробництва, можуть вилітати. Рекомендуємо розчесати щітку гребінцем перед першим використанням.

Щітку рекоменовано замінювати раз на 6 місяців або по мірі зносу.

Виготовлено у Польщі.
Штрихкод 5902633259853
Строк відправки 24 години
Країна Польща
Бренд LULLALOVE

Відгуки

Написати відгук