Щітка для обличчя і шиї LULLALOVE з натуральною щетиною

Професійна натуральна щітка для сухого масажу обличчя і шиї LULLALOVE купити в Україні - інтернет-магазин Бобас (Bobas.ua) [lullalove-59860]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
365.00 грн.
Ідеальна, ніжна до шкіри натуральна щітка для обличчя і шиї і бюсту LULLALOVE стимулює кровообіг (ефект легкого почервоніння), правильний лімфодренаж та забезпечує ніжне відлущування омертвілої шкіри. Щіткування нею не є типовим пілінгом, ні звичайним масажем.

Переваги щіткування обличчя:
- покращення кровообігу;
- очищення шкіри;
- покращення пружності шкіри;
- поліпшення овалу обличчя;
- розслаблення напружених м'язів обличчя, лімфодренаж (застій лімфи на обличчі проявляється видимим набряком навколо очей, щоки, шиї або ключиці).

Як щіткувати обличчя. Очистіть шкіру обличчя та відрегулюйте pH, наприклад, гідролатом чи тоніком. Виконуйте ніжні ковзаючі рухи від центру обличчя назовні. Піднімаючись знизу вверх. Рухи можуть бути прямими або круговими. Не тріть в одному місці, не тисніть на щітку. Будьте обережні навколо очей, щоб уникнути попадання щетини в очі.

Як часто щіткувати обличчя. Достатньо 3 рази на тиждень. Для чутливої ​​шкіри - 1 раз на тиждень. Щітка не замінює скрабу для обличчя і водночас не є типовим масажером. Її можна використовувати під час вагітності. 

Як довго щіткувати обличчя. Достатньо 1-2 хвилин. Систематичність – це те, що визначає результати.

Протипоказання: відкриті рани, активні акне, сильне подразнення шкіри. Виступаючі родимки ми не щіткуємо. Після пластичних операцій завжди дотримуйтеся вказівок лікаря, який проводив процедуру/операцію.

Матеріали: оправа - бук, щетина - кінське волосся.

Догляд. Ця щітка призначена для сухого масажу. При контакті з водою букова оправа може мати тріщини. На властивості щітки це не впливає, але візуально може заважати, тому рекомендуємо не мочити. Щетину можна обробити дезинфікуючим засобом або вимити шампунем, залишивши сохнути ворсинками донизу. Щітка набирається вручну, тому на початку користування ворсинки, які неможливо видалити на етапі виробництва, можуть вилітати. Рекомендуємо розчесати щітку гребінцем перед першим використанням.

З гігієнічною метою щітки рекомендовано замінювати раз на 6 місяців або раніше по мірі зносу.

Виготовлено у Польщі.
Штрихкод 5902633259860
Строк відправки 24 години
Країна Польща
Бренд LULLALOVE

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Щітка для миття і пілінгу обличчя
LULLALOVE
365.00 грн