Кругла щітка для тіла LULLALOVE тампіко гостра, сухий масаж

Кругла щітка тампіко для сухого масажу тіла LULLALOVE купити в Україні - інтернет-магазин Бобас (Bobas.ua) [lullalove-57538]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
465.00 грн.
Інші кольори

Замініть хімічну косметику та дорогі спа-процедури однією унікальною круглою масажною щіткою LULLLALOVE! Це 100% натуральний рослинний засіб для домашнього догляду за тілом - основа виконана з бука, а щетина - з кактуса агави.

Регулярне щіткування (масаж щіткою) забезпечує пружність шкіри, стимулює імунну систему та покращує самопочуття. З плином часу наш метаболізм сповільнюється. Виникають набряки, застій води або важкість у кінцівках. Це результат поганої роботи лімфатичної системи. Щіткування допомагає легко подолати ці недуги. Жорстка щітка також чудово підходить для боротьби з целюлітом, врослими волосинами або грубими передпліччями, сідницями чи ліктями. Спочатку масаж може здатися болючим, і це нормально. Шкірі потрібно просто звикнути. 

Традиція сухого щіткування бере початок з аюрведичної медицини. Метою масажу, окрім видалення відмерлих клітин шкіри, є позбавлення від токсинів. Масаж також допомагає зняти напругу. Вранці - стимулює, ввечері - розслаблює. Важливо не тиснути на щітку та в жодному разі не терти шкіру в одному місці - достатньо виконувати ніжні ковзаючі рухи.


Як правильно масажувати тіло щіткою:
- знизу вгору довгими, ковзаючими рухами, завжди в напрямку до серця;
- ноги та руки щіткуємо так, ніби підмітаємо підлогу :);
- живіт і суглоби (наприклад плечі, коліна, стегна, зап’ястки та щиколотки) можна щіткувати круговими рухами;
- для масажу щіткою не використовуються лосьйони та масла. 

Як часто щіткувати шкіру? Найкраще перед кожним прийняттям ванни чи душу або хоча б 3 рази на тиждень, але найважливіше просто знайти вільну хвилинку. Ефект розгладження шкіри помітний після 3-4 щіткувань.

У чому допомагає масаж щіткою:
знімає напругу - особливо при щіткуванні шиї і плечей;
- допомагає при болю в суглобах; зміцнює та робить шкіру більш еластичною;
- допомагає при застої води і набряках; усуває проблему врослих волосин;
- чудово дає раду свіжим червоним розтяжкам;
- покращує кровообіг і стимулює імунну систему.


Матеріали: оправа - бук, щетина - тампіко (кактус).

Догляд. Ця щітка підходить для сухого масажу. При контакті з водою букова оправа може мати тріщини. На властивості щітки це не впливає, але візуально може заважати, тому рекомендуємо не мочити. Можна обробити дезинфікуючим засобом. Щітка набирається вручну, тому на початку користування ворсинки, які неможливо видалити на етапі виробництва, можуть вилітати. Рекомендуємо розчесати щітку гребінцем перед першим використанням.

Щітку рекоменовано замінювати раз на 6 місяців або по мірі зносу.

Виготовлено у Польщі.
Штрихкод 5902633257538
Строк відправки 24 години
Країна Польща
Бренд LULLALOVE

Відгуки

Написати відгук