Конверт для сну LULLALOVE Pink Flowers 3 міс.+

Конверт для сну Pink Flowers 3 міс.+ LULLALOVE купити в Україні в інтернет магазині Бобас(Bobas.ua) [lullalove-1649]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
+ Подарунок!
1299.00 грн.
Інші кольори

Маленькі дітки уві сні часто розкриваються. Через це і мама, постійно накриваючи малюка, і часто прокидаючись не може належним чином відпочити. Наш хатній конверт LULLALOVE - ідеальне рішення  для сну малюків від 3 місяців. Його конструкція пройшла ретельне випробування і схвалення мамами. Від народження до 3 місяців рекомендуємо використовувати спеціальний плед-конверт.

Конверт (спальний мішок) LULLALOVE для комфортного домашнього сну малюків від 3 до 20 місяців в авторському принті Sakura. Зовні - натуральна бавовняна тканина, всередині - гіпоалергенне силіконове наповнення, що забезпечує тепловий комфорт під час сну при кімнатній температурі 18-21 градусів Цельсія.

Довжина конверта регулюється двоступінчастою застібкою на плечах. Під пахвами є додаткові застібки для маленьких діток. Застібається на двосторонню блискавку для комфортного використання (наприклад, щоб змінити підгузок достатньо розстібнути конверт лише знизу. Навколо грудей розміщена м'яка гумка.

Всесезонне наповнення, шкала TOG: 2,5. Температура в спальні повинна бути 18-21 градус за Цельсієм.

Загальна довжина від плеча приблизно 75 см.

Догляд: прати в пральній машині при температурі 40 градусів, віджимання на 400 обертів. Прасувати без використання сильного парового потоку (може розплавити внутрішнє наповнення). Сушити на пласкій поверхні. Не відбілювати, не піддавати хімчистці.

Склад: зовні 100% бавовна, наповнювач - силіконовий нетканий матеріал.

Виготовлено у Польщі.


Важлива інформація щодо використання. Не використовуйте, якщо дитина може сама піднятися з ліжка. Не використовуйте, якщо голова дитини може пройти через отвір для шиї, коли вона закрита для використання. Переконайтеся, що отвори для шиї та рук надійно закриті. Не використовуйте в поєднанні з іншими предметами постільної білизни (з ковдрою чи пледом). Враховуйте температуру в кімнаті та одяг для сну дитини, аби не спровокувати перегріву. Тримайте подалі від вогню. Не використовуйте при перших ознаках зношування.

Штрихкод 5904121601649
Строк відправки 24 години
Від якого віку 3 міс.+
Країна Польща
Бренд LULLALOVE

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Пом'якшувач для тканин
Chicco
269.00 грн
Акція!
Капсули для прання
Chicco
399.00 399.00 грн
Засіб для видалення плям
Chicco
239.00 грн
Подушка для немовлят
LULLALOVE
399.00 грн

Дитяча масажна щітка і пелюшка
LULLALOVE
399.00 грн