Конверт для сну LULLALOVE Rose Garden 3 міс.+

Конверт для сну Rose Garden 3 міс.+ LULLALOVE купити в Україні в інтернет магазині Бобас(Bobas.ua) [lullalove-1625]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
+ Подарунок!
1299.00 грн.
Інші кольори

Маленькі дітки уві сні часто розкриваються. Через це і мама, постійно накриваючи малюка, і часто прокидаючись не може належним чином відпочити. Наш хатній конверт LULLALOVE - ідеальне рішення  для сну малюків від 3 місяців. Його конструкція пройшла ретельне випробування і схвалення мамами. Від народження до 3 місяців рекомендуємо використовувати спеціальний плед-конверт.

Конверт (спальний мішок) LULLALOVE для комфортного домашнього сну малюків від 3 до 20 місяців в авторському принті Sakura. Зовні - натуральна бавовняна тканина, всередині - гіпоалергенне силіконове наповнення, що забезпечує тепловий комфорт під час сну при кімнатній температурі 18-21 градусів Цельсія.

Довжина конверта регулюється двоступінчастою застібкою на плечах. Під пахвами є додаткові застібки для маленьких діток. Застібається на двосторонню блискавку для комфортного використання (наприклад, щоб змінити підгузок достатньо розстібнути конверт лише знизу. Навколо грудей розміщена м'яка гумка.

Всесезонне наповнення, шкала TOG: 2,5. Температура в спальні повинна бути 18-21 градус за Цельсієм.

Загальна довжина від плеча приблизно 75 см.

Догляд: прати в пральній машині при температурі 40 градусів, віджимання на 400 обертів. Прасувати без використання сильного парового потоку (може розплавити внутрішнє наповнення). Сушити на пласкій поверхні. Не відбілювати, не піддавати хімчистці.

Склад: зовні 100% бавовна, наповнювач - силіконовий нетканий матеріал.

Виготовлено у Польщі.


Важлива інформація щодо використання. Не використовуйте, якщо дитина може сама піднятися з ліжка. Не використовуйте, якщо голова дитини може пройти через отвір для шиї, коли вона закрита для використання. Переконайтеся, що отвори для шиї та рук надійно закриті. Не використовуйте в поєднанні з іншими предметами постільної білизни (з ковдрою чи пледом). Враховуйте температуру в кімнаті та одяг для сну дитини, аби не спровокувати перегріву. Тримайте подалі від вогню. Не використовуйте при перших ознаках зношування.

Штрихкод 5904121601625
Строк відправки 24 години
Від якого віку 3 міс.+
Країна Польща
Бренд LULLALOVE

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Пом'якшувач для тканин
Chicco
269.00 грн
Акція!
Рідкий засіб для прання
Chicco
305.00 305.00 грн
Засіб для видалення плям
Chicco
239.00 грн