Тонкий в'язаний плед LULLALOVE Baby Blue, 90х90 см для сповивання

Купити в'язану пелюшку-плед для сповивання (пеленання) немовлят LULLALOVE Baby Blue в Україні - інтернет-магазин Бобас (Bobas.ua) [lullalove-3165]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
1189.00 грн.
Інші кольори

В'язаний плед LULLALOVE у кольорі Baby Blue - м'який, тоненький і дуже еластичний, тому ідеальний для сповивання немовлят! Чудова еластичність бамбукової віскози у поєднанні з ідеально підібраною в'язкою забезпечують легкість сповивання та гарантують тепловий комфорт для малюка!


Плед повторює рухи дитинки і не сковує їх. Він легенький та відмінно пропускає повітря. Ідеальний не лише для сповивання, а й для подорожей і для сну вдома, особливо в теплі дні та ночі.

Завдяки властивостям бамбукового волокна (підтверджено науковими дослідженнями) дитина захищена від перегріву, УФ-випромінювання та комах.

Сповивання допомагає заспокоїти маленьку дитину, адже воно передає відчуття, які можна порівняти з внутрішньоутробним життям немовляти. Воно також підтримує сенсорну інтеграцію дитини на рівні глибоких відчуттів. Сповивання корисне під час дитячих кольок, однак обов'язково залишайте місце для вільного руху ніжок, аби малюкові їх можна було підгинати.

Розміри пледа: 90х90 см +-5% (без розтягування).
Матеріали: 100% бамбукова віскоза, сертифікована стандартом Oeko-tex 100.
Догляд: прати у пралці при температурі до 40 градусів. Не використовувати відбілювачів. Після прання добре струснути і руками надати пледу форму. Натуральна віскоза може розтягуватися, що не впливає на комфорт використання виробу. Сушити в горизонтальному вигляді. В разі появи ковтунців (це природньо для натуральних тканин) їх можна усунути спеціальною бритвою для одягу. Рекомендовано для діток від народження.

Виготовлено у Польщі.
Штрихкод 5902633253165
Новинка Ні
Строк відправки 24 години
Від якого віку 0 міс.+
Країна Польща
Бренд LULLALOVE

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Пом'якшувач для тканин
Chicco
269.00 грн
Засіб для видалення плям
Chicco
239.00 грн
Шапочка-вузлик для немовлят
LULLALOVE
269.00 грн
Класична латексна пустушка
Bibs
240.00 грн

Акція!
Велика муслінова пелюшка
LULLALOVE
440.00 440.00 грн
Дитяча пляшечка
Chicco
269.00 грн