Прогулянкова коляска Kinderkraft Nubi Navy

Прогулянкова коляска Kinderkraft Nubi Navy купити в Україні з офіційною гарантією в інтернет магазині Бобас(Bobas.ua) [KKWNUBINAV0000]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
8790.00 грн.
Інші кольори
З коляскою Kinderkraft Nubi можна і гуляти, і подорожувати в автомобілі, поїзді завдяки її компактним розмірам і невеликій вазі. Прогулянкова модель Kinderkraft Nubi є зразком поєднання функціональності і зручності для дитини і батьків. Вона призначена для щоденних прогулянок в будь-яку погоду з дитиною з перших днів життя і до досягнення ваги 15 кілограмів.
Завдяки полегшеній рамі і можливості швидкого складання до компактних розмірів з коляскою Kinderkraft Nubi впорається навіть сама тендітна мама. Незважаючи на скромні розміри, дана модель відрізняється високою маневреністю, так як виробник оснастив її поліуретановими колесами невеликого діаметру, які не потребують підкачування і не бояться проколів. Передні колеса в колясці Kinderkraft Nubi поворотні. На ділянках дороги з неякісним покриттям їх можна фіксувати в положенні прямо для підвищення прохідності.
У колясці Kinderkraft Nubi передбачені великий капюшон з захистом від ультрафіолету, спинка, яка опускається до горизонтального положення, підніжка для подовження спального місця і безліч інших практичних функцій, які перетворюють щоденні прогулянки з дитиною в захоплююче проведення часу.

Незважаючи на компактні розміри, прогулянкова коляска Kinderkraft Nubi здатна витримати навантаження до 15 кілограмів. Цьому сприяє і широке сидіння, яке з метою безпеки оснащено п'ятиточковими ременями з центральним замком і знімним бампером Т-подібної форми.

Висока спинка в колясці Kinderkraft Nubi регулюється за кутом нахилу, включаючи горизонтальне. Завдяки можливості опускання спинки до повністю горизонтального положення дитина під час прогулянки може з комфортом поспати, перебуваючи в анатомічно правильному положенні. Додаткову довжину спального місця можна забезпечити підніжкою, оббитою м'яким текстилем. Вона регулюється по висоті, фіксуючись в одному з трьох положень. На спинці прогулянкового сидіння в колясці Kinderkraft Nubiє вставки з сітчастого матеріалу. У спекотну погоду це сприяє хорошій циркуляції повітря і захисту ніжної дитячої шкіри від пріння. Від шкідливого ультрафіолетового випромінювання дитину оберігає великий капюшон з фактором захисту UPF50 +. Для додавання секції досить розстебнути застібку. Передбачено віконце, щоб мама могла спостерігати за дитиноюід час прогулянки.

Складається коляска Kinderkraft Nubi одним рухом руки разом з бампером. Для зручності транспортування складеної коляски є спеціальний плечовий ремінь. Текстиль міцний, підлягає пранню в делікатному режимі.

Комплектація: коляска, підставка для ніг, дощовик, підстаканник, ремінь для перенесення коляски на плечі.

Строк відправки 24 години
Від якого віку 0 міс.+
Країна Польща
Бренд Kinderkraft

Відгуки

Написати відгук