Пустушка силіконова Bibs Couture Haze 0-6 міс., розмір 1

BIBS Couture - дитяча пустушка Бібс силіконова із зрізаною соскою від народження купити офіційно в інтернет-магазині Бобас (Bobas.ua) [5713795215508]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
240.00 грн.
Інші кольори

Легендарний датський виробник BIBS близько 50 років виготовляє пустушки у найчисленнішій палітрі на ринку! При цьому вона постійно оновлюється та розширюється з урахуванням сучасних модних тенденцій! BIBS Couture  - пустушка з соскою анатомічної (зрізаної) форми.


Пустушка для новонароджених BIBS Couture колір HAZE, розмір 1 має силіконову соску так званої "зрізаної" форми - вона вигнута вгорі для природного прилягання до піднебіння та має скошений кінчик для зручного розміщення язика. Таку соску не потрібно смоктати настільки сильно як круглу. Силікон - міцний гіпоалергенний матеріал, який твердіший за натуральний латекс, менш розсмоктується і не потребує аж такого ретельного догляду як латекс.  Легенька вигнута поліпропіленова основа у формі бантика з вентиляційними дірочками не подразнює шкіру малюка. А красива коробка перетворює пустушку на привабливий подарунок!

Матеріали: соска: 100% силікон; основа: поліпропілен (PP), 100% вільний від BPA, PVC і фталатів.

Відповідає європейському стандарту: EN 1400 + A1.

Зберігання та догляд. Перед першим використанням пустушки обов’язково покладіть її в окріп на 3 хвилини. Оскільки пустушка має отвір для вентиляції, рідина буде потрапляти в всередину соски. Коли вона охолоне, воду слід витиснути. Перед кожним вживанням соску слід зливати окропом. Зберігати пустушку слід у темному, сухому та чистому місці. Для цього ідеально пасує спеціальний чохол або торбинка для пустушки. Не кладіть пустушку під прямими сонячними променями. Для того, аби мінімізувати кількість падінь пустушки на підлогу, рекомендуємо користуватися спеціальними тримачами-кліпсами.

Лінійка силіконових пустушок Бібс Кутюр доступна у 2 розмірах, кожен з яких можна придбати у нашому інтернет-магазині.
Розмір 1: від 0 місяців (вага пустушки 6,3 урами).
Розмір 2: від 6 місяців (вага пустушки 7,3 грами).



Штрихкод 5713795215577
Строк відправки 24 години
Від якого віку 0 міс.+
Країна Данія
Бренд Bibs
Разом дешевше! Лише з цим товаром купуйте наступні за спеціальною ціною:

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Контейнер для пустушки
Babyono
134.00 грн