Електронний підігрівач і стерилізатор Babyono Natural Nursing для дитячого харчування і пляшечок, білий

Електронний підігрівач-стерилізатор Babyono Honey білий для дитячого харчування і молока купити недорого в Україні в інтернет магазині Бобас (Bobas.ua) [968/01]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
2253.00 грн.
Електронний нагрівач Babyono Natural Nursing HONEY призначений для нагрівання молока в пляшечках, готових страви в баночках, розморожуваннястерилізації сосок, пляшечок, ручтушок та інших дрібних дитячих аксесуарів.

Поєднання двох функцій в одному пристрої можливе завдяки широкому температурному діапазону. У HONEY є 4 основні програми нагріву, які дозволяють розігрівати їжу до потрібної температури, зберігаючи якомога більше харчової цінності, а також програма стерилізації:

1 - програма розморожування - в першу чергу для замороженого грудного молока; повільно і безпечно підвищує температуру, щоб їжа зберегла якомога більше своїх властивостей. Час роботи: 35 хвилин. Температурний діапазон за замовчуванням становить 40 °C. Діапазон регулювання 37-44 °C.

2 - підігрів молокаспеціальний режим для материнського молока. Час роботи - 12 хв. Температурний діапазон за замовчуванням становить 40 °C. Діапазон регулювання 37-44 °C.

3 - підігрів дитячої сумішіЧас роботи 12 хв. Температурний діапазон за замовчуванням становить 50 °C. Діапазон регулювання 45-69 °C.

4 - нагрівання баночок з їжею густою чи рідкою. Час роботи: 12 хв. Температурний діапазон за замовчуванням становить 70 ° C. Діапазон регулювання 70-90 °C.

5 - стерилізація - обробка парою посуду (пляшок, банок, контейнерів, аксесуарів) - з метою створення відповідного захисного бар'єру. Час роботи 2 хв. Температура 100 °С


Після завершення програми пристрій автоматично перемикається в режим підтримки температури. Спеціальна система захищає від перегріву - Honey автоматично вимикається після випаровування води. Великий дисплей та інтуїтивно зрозуміла сенсорна панель дозволяють легко вибрати програму та налаштувати температуру. Виготовленj з міцних і безпечних матеріалів.

Розміри:13 х 13 х 15 см. Внутрішній діаметр 9,8 см, глибина 8,6 см.

Штрихкод 5901435412343
Строк відправки 24 години
Країна Польща
Бренд Babyono

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Пакети для зберігання грудного молока
Babyono
259.00 грн