Конструктор LEGO DUPLO Веселе купання: Плаваючий острів із тваринами 1,5+, 20 деталей 10966

Конструктор LEGO Duplo Веселе купання: Плаваючий острів із тваринами 1,5+, 20 деталей ЛЕГО Дупло - купити оригінал недорого в Україні - інтернет-магазин Бобас (Bobas.ua) [10966] Лєго Україна - акції та знижки 5702017153605
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
1669.00 грн.
Інші кольори
Перетворіть процес купання вашого малюка на розваги на тропічному острові з безліччю розвиваючих можливостей! Дружній лев стоїть на своєму плавучому райському острові, поряд фламінго пливе на кільці, а риба та восьминіг плескаються у воді. Острів можна розділити на 2 окремі плаваючі частини, тож після купання усі частини, що легко мити, акуратно розміщуються всередині.

LEGO® DUPLO® Моє перше веселе купання: Плаваючий Острів з тваринами 10966 — це багатофункціональний ігровий набір для дітей від 18 місяців, які люблять тварин. Легке очищення та безліч можливостей для ігор Перетворіть ванну вашого малюка на тропічний острів, повний можливостей для розвиваючих ігор! Доброзичливий лев стоїть на своєму плавучому райському острові, фламінго плаває на колі, а рибка та восьминіг хлюпаються у воді. На острові є відро, щоб купати тварин, і дерево. Острів поділяється на дві окремі плавучі секції, і його легко підтримувати у чистоті від купання до купання. Закруглений гачок на плавальному колі дозволяє зчепити його з колами з наборів «Веселе купання: Плаваюча червона панда» (10964) та «Веселе купання: Плаваючий потяг із тваринами» (10965) (набори продаються окремо). Веселе навчання для дошкільнят Батьки можуть розділити з дітьми дорогоцінні віхи розвитку, адже іграшки LEGO DUPLO - це відкриті веселощі, самовираження та радісне дослідження в руках маленьких дітей.

• Багатофункціональна іграшка для ванної — «Веселе купання: Плаваючий острів із тваринами» LEGO® DUPLO® (10966) — це універсальний ігровий набір, що легко миється, з островом, який служить контейнером для зберігання • Будуй, грай і навчайся — в ігровому наборі є рибка, восьминіг, лев та фламінго. Острів поділяється на дві окремі плавучі секції, причому з нижньою половиною можна грати і поза ванною • Творча гра – малюки з легкістю збирають тварин, а потім грають на плавучому райському острові та навколо нього • Подарунок для дошкільнят — цей практичний ігровий набір стане чудовим подарунком на день народження або з іншого приводу для малюків віком від 18 місяців • Острів, що розділяється — острів заввишки більше 8 см і діаметром 22 см можна розділити на дві плаваючі секції • Навчання у формі гри — набори LEGO® DUPLO® майстерно розроблені та відрізняються захоплюючими сюжетами, яскравими кольорами, різноманітними персонажами та безліччю деталей, щоб у вашого маленького учня був ВЕЛИКИЙ старт у житті • Стабільна якість — всі елементи LEGO® DUPLO®, вироблені з 1969 року, відповідають суворим галузевим стандартам, тому їх зручно брати, складати та роз'єднувати маленькими дитячими пальчиками • Безпека гарантована — всі кубики та деталі LEGO® DUPLO® випробовують на падіння, нагрівання, удари та скручування та ретельно аналізують, щоб переконатися у їх відповідності суворим міжнародним стандартам безпеки.

Розмір коробки: 38,2 х 26,2 х 9,4 см
Штрихкод 5702017153605
Знижка до 11.06.2022
Новинка Ні
Строк відправки 24 години
Від якого віку 18 міс.+
Країна Данія
Бренд LEGO

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Подарунковий пакет
LEGO
30.00 грн