Люлька Cybex Priam One Love by Karolina Kurkova 2023

Купити люльку коляски Cybex Priam 2023 One Love by Karolina Kurkova в Україні з офіційною гарантією - інтернет-магазин Бобас (Bobas.ua) [522000923] Сайбекс Куркова бежева з червоним
Наявність: В наявності
Відправка: 48 годин Умови оплати та доставки
19200.00 грн.
Інші кольори

Доповніть свою прогулянкову коляску або шасі Cybex Priam 2022/2023 люлькою LUX та отримаєте чудовий комплект для новонароджених! 


Люлька Cybex Priam Lux One love by Karolina Kurkova встановлюється на раму вище, ніж у попередній моделі. Завдяки цьому не потрібно низько нахилятися до дитинки, що дуже зручно. Окрім цього, розміщення люльки на адаптерах додає колясці легкості - вона не виглядає громіздкою.



Люлька має дві вентиляційні секції, що відкриваються незалежно одна від одної: нижня - в люльці - забезпечує повітрообмін та чудовий огляд дитинці, яка лежить на животику,верхня - в капюшоні - покращує вентиляцію і розширює поле огляду малюка. Всередині люлька обшита 100% бавовною, зовні - преміальна тканина саржевого плетіння. Матрацик ортопедичний - із функцією запам'ятовування (memory foam). 


Всередині люлька обшита 100% бавовною, зовні - преміальна тканина саржевого плетіння,  матрацик ортопедичний - із функцією запам'ятовування (memory foam). 


Розміри люльки: довжина 87,5 см, ширина 48 см, висота зі складеним капюшоном 25,5 см, висота з розкладеним капюшоном 60 см.

Вага люльки: 4,9 кг.

Зверніть цвагу! Ця люлька сумісна лише з шасі Cybex Priam 2022.
Строк відправки 48 годин
Від якого віку 0 міс.+
Країна Німеччина
Бренд Cybex

Відгуки

Написати відгук