Розвиваючий килимок з дугами Tiny Love Океан, 0 міс.+

Розвиваючий коврик із дугами Tiny Love(Тайні Лав) Океан та інші товари для немовля купити в Україні в інтернет магазині Бобас(Bobas.ua) [1207006830]
Наявність: В наявності
Відправка: 48 годин Умови оплати та доставки
3359.00 грн.
Інші кольори

Ocean Treasures - це нова чарівна колекція іграшок для новонароджених від Tiny Love (Тайні Лав), яка дозволить малюкові здійснити повну пригод, дивовижну підводну подорож у глибини океану!


Розвиваючий  килимок з дугами Океан Tiny Love - це революційне та інноваційне рішення з-поміж навчальних килимків для немовлят. Розвиваючий килимок забезпечує активний руховий розвиток і радість від відкриття нових можливостей!


Розвиваючий коврик має унікальний дизайн, який допомагає адаптуватися до мінливих потреб і можливостей дитини. Ви можете покласти іграшки в межах легкої досяжності вашої дитини, щоб стимулювати та підтримувати розвиток координації рук і очей і навичок хапання, що допомагає розвивати когнітивні здібності вашої дитини.


Дитина зможе лежати на животику, тримати під рукою іграшки і навіть грати з вами на килимку, який містить численні милі іграшки, що активізують розвиток дитини, безпечне дзеркало, а також освітлювальні та ігрові елементи! Розсувні кільця полегшують переміщення іграшок по дугах.


Килимок можна прати в пральній машині.


Рекомендовано діткам від народження!

Штрихкод 7290108862713
Знижка до 06.12.2022
Строк відправки 48 годин
Від якого віку 0 міс.+
Країна Ізраїль
Бренд Tiny Love

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Розвиваючий великий килимок
Tiny Love
2139.00 грн