Лялька BARBIE Extra з бузковим волоссям

Лялька Barbie Extra з бузковим волоссям купити в Україні в інтернет магазині Бобас(Bobas.ua) [GXF08]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
1599.00 грн.

Яскраві ляльки Barbie "Еxtra" задають новий модний рівень! Кожна лялька Barbie даної серії має власний унікальний і сміливий стиль. До набору також входить один або декілька стильних домашніх улюбленців (залежно від набору), схожих певними рисами на свою хазяйку. Завдяки лялькам Barbie "Екстра" діти можуть самовиражатися через стиль і поринути в захопливий світ моди та стилю. Ці модні ляльки обожнюють блиск, солодощі, смайлики та зухвалі зачіски. Вечірка вибухає, коли вони на танцполі. Влаштовуйте з ними веселощі ЕКСТРА-класу!

Кожна лялька має 11 точок артикуляції. Кожен набір продається окремо залежно від наявності. Ляльки не можуть стояти без підтримки. Кольори й зовнішній вигляд можуть відрізнятися.

Набір із цією лялькою Barbie "Екстра" містить 15 предметів вбрання та модних аксесуарів, а також домашнього улюбленця та аксесуари для нього. Яскрава зачіска ляльки Barbie представлена у вигляді високого хвоста зверху і розпущеного волосся позаду. Веселий і грайливий образ підкреслює її впевнений стиль. Лялька вдягнена у рожеві "джинсові" шорти, прикрашені візерунком з ведмедиками, і "джинсову" куртку з пухнастими рукавами. Стильні аксесуари, такі як сумочка-морозиво, іменний перстень Barbie, сонячні окуляри у вигляді сердечок, безліч ювелірних прикрас, включаючи підвіску, додають особливої експресії та розкішності образу. Улюбленець ляльки - цуценя бульдога - теж ЕКСТРАмилий. Він має шапочку з ведмежими вушками, що знімається, нашийник з шипами та чарівний сердитий вигляд.

Штрихкод 887961954999
Знижка до 11.06.2022
Строк відправки 24 години
Від якого віку 3 роки +
Країна США
Бренд BARBIE

Відгуки

Написати відгук