Екстремальний біговел для трюків Puky LR Trail 4131 від 2,5 років

Біговел PUKY LR Trail для трюків з надувними колесами купити в Україні з офіційною гарантією 5 років, інтернет-магазин Бобас (Bobas.ua) [4131] Безкоштовна доставка!
Наявність:
Відправка: Умови оплати та доставки
7499.00 грн.

НАПОЛЕГЛИВО рекомендуємо разом з даною моделлю купувати шоломи PUKY

Авантюристи остерігайтеся! PUKY випустило безумовну спеціальну новинку  LR Trail, яка закликає до підкорення лісів та лук . LR Trail оснащений легкою алюмінієвою рамою, яка має глибокий вигин, що робить посадку та висадку завжди гарантовано легкою, а сам транспортний засіб завдяки їй легко маневрує. Завдяки широкому кермові з інтегрованим виносом Ahead управління транспортним засобом завжди під контролем, навіть у складній місцевості. Як і всі наші біговели, LR Trail оснащено спеціальним балансуючим сідлом, яке не тільки регулюється по висоті, але й забезпечує швидкість на дорозі завдяки своїй особливій формі. Замість класичної підніжки встановлені легкі, знімні алюмінієві підставки для ніг (Aluminium PEG`s їх райдери також називають "пеги"), які дозволяють досвідченим райдерам надійно тримати ноги під час швидких спусків. Дуже широкі пневматичні шини з шипами забезпечують оптимальне зчеплення на бездоріжжі, а також виглядають надзвичайно спортивно. З точки зору безпеки, ми, звісно, ​​не йшли на жодні компроміси із LR Trail і, як завжди, довірилися зручній для дітей гальмівній системі, безпечним ручки керма із захистом від ударів та накладку на кермі, включаючи крутий стартовий номерний знак, який є також відомий з Дитячих Перегонів. Довгий список переваг завершує ударостійке спеціальне порошкове покриття, яке є зносостійким, стійким до ультрафіолету і, перш за все, не містить шкідливих речовин. Ходімо! Наближається PUKY LR Trail!

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

- на зріст від 90 до 120см;

- вага: 4,9 кг (в коробці 5,7 кг);

- регульована висота сидіння 34 - 49 см;

- пневматичні колеса 12"х1,75'' на кулькових вальницях кочення;

- безпечні ручки на кермі;

- "AirBag" на кермі (протиударна подушечка);

- Aluminium PEG`s - підставка для виконання трюків;

- розмір: 87х13х49 см;

 

Розміри коробки біговела Puky LR Trail: 80 x 13 x 60 см;

 

Гарантія: 2 роки.

Розширена гарантія: 5 років (потребує активації на сайті виробника).

Деталі про те, як активувати розширену гарантію на Пукі, вказано в Гарантійному талоні, який ви отримаєте разом з покупкою і чеком. Гарантійний талон і чек як підтвердження здійснення покупки слід зберігати до закінчення терміну дії гарантії, тобто упродовж 2 або 5 років. При настанні гарантійного випадку потрібно пред'явити Гарантійний талон і чек.

Штрихкод 2000000006796
Від якого віку 2,5 роки+
Країна Німеччина
Бренд Puky
Разом дешевше! Лише з цим товаром купуйте наступні за спеціальною ціною:

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Насос ручний
Puky
590.00 грн