Крем під підгузок LULLALOVE MRB з цинком 100 мл 0 міс.+

Якісний крем під підгузок з цинком LULLALOVE купити недорого в інтернет-магазині Бобас (Bobas.ua) [lullalove-9211]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
329.00 грн.

Захисний крем LULLALOVE MRB може застосовуватися з перших днів життя. Цинк у складі крему заспокоює подразнення, тому крем чудово підходить для використання під підгузок, при подразненнях на шиї чи під пахвами та на всі частини тіла як у дітей, так і у дорослих.


Крем ніжно поглинається шкірою, а при товстішому шарі залишає ніжну плівку з цинку, має регенеруючу та заспокійливу дію.


Застосування: нанесіть на чисту і суху шкіру за потреби.


У складі крему: 

1) олія ши - натуральний пом’якшуючий засіб з зволожуючими та живильними властивостями,заспокоює свербіж шкіри;

2) оксид цинку - (вміст 10%) має антибактеріальну дію і заспокоює подразнення;

Гліцерин - рослинного походження, доданий за тривалий зволожуючий ефект. Він проникає у міжклітинні простори і зв’язує там воду. Він полегшує всмоктування активних інгредієнтів шкірою, і в той же час не пошкоджує її ліпідний бар'єр$

3) олії: з виноградних кісточок, кісточок малини, горіха бабасу, оливковая, касторова - мають зволожуючу та регенеруючу дію;

4) пантенол - провітамін В5, регенерує і заспокоює;

5) вітамін Е - антиоксидант, зміцнює і ущільнює ліпідну оболонку шкіри;

6) алантоїн - має заспокійливі, зволожуючі та стимулюючі властивості оновлення клітин;

7) рисовий білок - заспокоює та зміцнює шкіру;

8) арніка гірська - її екстракт ущільнює судини.


INCI: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Capric/Caprylic Triglyceride, Zinc Oxide, Glycerin, Vitis Vinifera Seed Oil, Olea Europaea Husk Oil and Olea Europaea Fruit Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate SE, Argania Spinosa Kernel Oil and Olus Oil, Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Panthenol, Cetyl Alcohol, Rubus Idaeus Seed Oil, Tocopherol Acetate, Allantoin, Hydrolyzed Rice Protein, Beznyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Xanthan Gum, Citric Acid, Arnica Montana Flower Extract, Aroma*.

* Композиція аромату не містить алергенів, безпечна для вагітних і годуючих жінок.


Крем пройшов дерматологічні випробування.

В разі схильності до алергії перед першим використанням слід протестувати крем на невеликій ділянці руки. В разі виникнення подразнення використання слід припинити. При алергії на будь-який з компонентів крем використовувати не слід.


Продукція не тестується на тваринах. Це веганський продукт.


Об’єм: 100 мл


Виготовлено у Польщі.



Рекомендація від LULLALOVE.

У малюків шкіра тонша, ніж у дорослих. Вона постійно контактує з папмерсами, які виконані із штучних матеріалів. Памперси поглинають вологу, але не відділяють шкіру від випорожнень, що може призвести до подразнень і часом до потертостей. Тому памперс слід змінювати кожні 3 години, мити ніжну шкіру водою або водою з ніжним гелем і якомога рідше - вологими серветками. 


Ідеально, коли догляд за дітьми обмежується кількома продуктами з чудовим складом. Базуйтесь на м’якому очищенні та зволоженні шкіри або реагуванні на подразнення, якщо це необхідно. Косметику не слід використовувати надмірно. Якщо немає специфічних шкірних проблем, сухих плям, шкіра не має структури наждачного паперу - залиште її. Дайте їй можливість поновитись самостійно. Якщо ви не порушуєте її функцію різким миючим засобом, вона повинна впоратися сама.

Штрихкод 5902633259211
Строк відправки 24 години
Від якого віку 0 міс.+
Країна Польща
Бренд LULLALOVE

Відгуки

Написати відгук

Ольга
07.12.2022
Приємний запах, гарно сходять усі почервоніння, дуже сподобався.
Bobas
08.12.2022
Дякуємо за відгук!

З цим товаром також купують

Дитячий бамбуковий плед
LULLALOVE
1599.00 грн