Дитяча ковдра LULLALOVE Mango всесезонна 65х70 см

Ковдра дитяча LULLALOVE Mango 65x70 см в коляску купити недорого в Україні - офіційний дилер - інтернет-магазин Бобас (Bobas.ua) [lullalove-7514]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
929.00 грн.
Інші кольори

Зручна і практична дитяча муслінова ковдра LULLALOVE MANGO із всесезонним наповненням чудово підійде для коляски, колиски, автокрісла чи дитячого ліжечка!


Ковдра прошита в особливий спосіб для уникнення можливості заплутування малюка у підковдру - усі частини ковдри з’єднані між собою. Під час прання вона не збивається.


Мусліновий чохол (підковдра) конструкційно складається з декількох шарів, які поєднані між собою під час виробництва і додатково, наче зім'яті - спресовані. Завдяки такій обробці ковдра має вишуканий і небанальний вигляд та є дуже м’якою!


Бамбукова пряжа, яка є основним матеріалом, має чудові терморегулюючі властивості, добре вбирає вологу, тому ідеальна для спекотних днів! А додавання бавовни та гіпоалергенного наповнюбвача робить ковдру всесезонним продуктом.


Склад: 60% бамбукова віскоза, 40% бавовна, гіпоалергенний силікон, сертифіковані стандартом Oeko-tex 100 класу 1.


Розміри: 65х70 см.


Догляд: прати в пралці при делікатному режимі, не відбілювати, не сушити в сушарці, за потреби прасувати без пари. При появі ковтунців їх слід усунути спеціальною бритвою для одягу.


Додатково можна придбати подушку з вушками чи плед-пелюшку у кольорі ковдри.


Виготовлено у Польщі.

Штрихкод 5902633257514
Строк відправки 24 години
Від якого віку 0 міс.+
Країна Польща
Бренд LULLALOVE

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Пом'якшувач для тканин
Chicco
269.00 грн
Засіб для видалення плям
Chicco
239.00 грн
Подушка для немовлят
LULLALOVE
399.00 грн
Велика муслінова пелюшка
LULLALOVE
479.00 грн