Пляшечка з трубочкою Herobility HeroSport 140 мл - синя

Купити пляшечку з трубочкою для дітей хіробіліті Херобіліті Herobility HeroSport 140 мл синя [7350004051403] офіційний дилер в Україні, з гарантією. Безкоштовна доставка. Інтернет-магазин БОБАС (bobas.ua)
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
404.00 грн.
Інші кольори

Herobility представляє нову пляшку HeroSport. Пляшку з водою можна взяти де завгодно. Ваша дитина легко буде носити і тримати його завдяки м’якому хвату. Захисний ковпачок легко відкривати і закривати, підтримуючи мундштук в чистоті, захищаючи його від бруду та пилу. 

Пляшка HeroSport оснащена клапаном проти витоку та від’ємною соломинкою. Полив ніколи не був таким веселим! Мундштук, зручний для дітей HeroSport м’який та безпечний для зубів та ясен вашої дитини. 

Що стосується швидкості потоку води, пляшка HeroSport розміщена між чашкою HeroSippy, що не розливається, та пляшкою швидкого потоку, що робить її ідеальною для дітей. М'яка ручка на петлі робить пляшку HeroSport зручною для перенесення, завдяки чому вона стає найкращим другом вашої дитини під час занять, коли вона вирушає у пригоду або просто повсякденному житті. 

Специфікація продукту:

  • Відрізна трубочка
  • Легко відкрити
  • Клапан проти витоку
  • Підходить для контейнерів Herobility
  • Ємність 140 мл
  • Вік - з дворічного віку
Штрихкод 7350004051403
Строк відправки 24 години
Країна Швеція
Бренд Herobility

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Йоржик
Chicco
289.00 грн
Засіб
Chicco
199.00 грн