Як вибрати коляску/візок для новонародженого

Ми проаналізували думки мам і найчастіші запитання покупців та зібрали кілька практичних порад щодо вибори коляски для немовлят, які, сподіваємось, допоможуть зробити правильний вибір! Десятки виробників, сотні моделей… І тисячі питань. Але факт у тому, що для кожного ідеальна коляска - своя! При її виборі рекомендуємо враховувати наступні критерії: 

1. Місце проживання. 
Якщо ви мешкаєте у квартирі,безумовно, в першу чергу оцініть кількість сходинок, які вам слід буде подолати та звертайте увагу на вагу коляски. Важкі громіздкі моделі - не ідеал. Найкраще шукати серед колясок вагою до 12 кг. Сходи зручно долати також на двох колесах - таку преміальну функцію мають деякі візочки сегменту преміум. При наявності ліфта в будинку обов’язково поміряйте ширину отвору при відкритих дверях та звертайте увагу, щоб шасі коляски було не ширше, інакше вона не пролізе у ліфт. 
Якщо ви мешкаєте в будинку, зробити вибір значно простіше - коляска будь-якої ваги та з будь-якою шириною шасі вам підійде. Але потурбуйтесь про наявність дощовка та москітної сітки для люльки - малюк багато часу проводитиме надворі і без цих аксесуарів практично не обійтися. Універсальні дощовики та москітні сітки для дитячих візочків завжди можна придбати в інтернет-магазині www.bobas.ua

2. Місцевість, де ви гулятимете з коляскою. Якщо це бездоріжжя - шукайте серед моделей з великими, бажано надувними чи гелевими колесами і хорошою амортизацією. А для прогулянок рівними міськими доріжками і парками цілком достатньо коляски з колесами невеликого діаметру.

3. Наявність автомобіля. Батьки, які їздять автомобілем, обов'язково повинні подбати про наявність автокрісла для новонароджених! Автокрісла категорії 0+ за допомогою спеціальних адаптерів встановлюються на шасі коляски, а в автомобілі кріпляться штатним ременем безпеки чи на базу ізофікс. Це дуже зручно і дозволяє не будити малюка, який спить, аби перекласти його з люльки, наприклад, у стаціонарне автокрісло. Більшість виробників автокрісел передбачають універсальні кріплення (стандарт Max-Cosi), які сумісні з адаптерами колясок. Також можна придбати відразу коляску у комплектації 3 в 1 (люлька, прогулянкове сидіння, автокрісло) або 4 в 1 (люлька, прогулянкове сидіння, автокрісло, база ізофікс).

4. Сезонність. Будь-яку з сучасних колясок можна використовувати у будь-яку пору року. Коляска на невеликих поворотних колесах, навіть та, яку характеризують як компактну в літак, проїде по зимовому розчищеному тротуару. Навіть більше, на передні колеса коляски можна прикріпити лижі! По снігу чи піску набагато зручніше їхати із заблокованими передніми колесами. І не забудьте подбати про теплий футмуф на холодну осінь і зиму - це набагато зручніше, ніж загортати малюка у кілька теплих ковдр. Один і той самий футмуф можна використовувати як в люльці, так і в прогулянковому сидінні. 

5. Поворотність прогулянкового блока. Це зручно, коли сидіння з малюком можна повернути обличчям за рухом або проти руху. Однак малюка у напівлежачому положенні можна покласти у прогулянковий блок, який не повертається обличчям до мами. Усі коляски оснащені оглядовим віконцем, через яке мама завжди бачитиме дитинку. Обов’язково читайте інструкцію до коляски та переглдайте відеоогляд, аби знати як користуватися усіма її функціями.

6. Оцініть плани на майбутнє. Дивно звучить. Але…якщо ви мрієте мати у недалекому майбутньому ще діток, то рекомендуємо зупинитися на моделях, які можуть трансформуватися в коляску для двох дітей-погодків. Сучасні виглядають красиво і компактно та з першого погляду по них і не скажеш, що це може бути коляска подвійна. Але такий крок в майбутньому суттєво зекономить ваші кошти. 

В інтернет-магазині Бобас завжди можна підібрати дитячий візочок, який задовольнить саме Ваші потреби! 
З нами завжди можна проконсультуватися у Viber, Instargam або по телефону!