Як правильно прати дитячі речі

Поява малюка у домі потребує змін у звичному укладі гігієни сім'ї. Як правильно прати речі (одяг, постіль, пелюшки) для немовлят?

1. Усе нове краще випрати перед першим використанням. Шкіра немовлят чутлива та вразлива, і поки речі потраплять до вас, їх торкається багато людей, вони лежать у різних місцях і т.д. Тому прання ніколи не зашкодить.

2. Дитячі речі краще прати окремо від речей дорослих, аби бактерії з вашого одягу не потрапили на білизну малюка.

3. Обов'язково читайте вказівки на етикетках перед пранням. Це допоможе обрати правильну температуру та зберегти привабливий зовнішній вигляд речей. Для ефективного видалення мікробів дитячі речі рекомендовано прати за температури 60 градусів, однак деяким речам такий високий температурний режим не підходить - звертайте на це увагу.

4. Користуйтесь спеціальним пральним засобом, розробленим для чутливої дитячої шкіри чи шкіри немовлят. В магазині BOBAS.UA ви можете придбати пральний порошок, рідкий засіб для прання дитячих речей від брендів JELP та Chicco. До речі, спеціальні пральні засоби JELP розроблені з урахуванням віку дитини, тобто ви можете обрати окремі засоби для прання:
- речей для немовлят 0 міс.+


- речей для діток від 1 року


- речей для усієї родини (підходять діткам від 3 років)


5. Використовуйте спеціальний пом'якшувач для тканин. Ополіскувач (пом'якшувач) видаляє залишки миючого засобу. Водночас він розгладжує тканини, сприяє їхній м'якості та залишає приємний ніжний аромат. Це особливо при нагоді, коли у вас жорстка вода або якщо ви використовуєте багато миючого засобу. Для тих, хто має чутливу шкіру, пом'якшувач (ополіскувач) допомагає зменшити подразнення шкіри, яке може виникнути через залишки прального засобу на тканинах. 

Чи потрібно прасувати речі немовлят? Це на Ваш розсуд і визначається більше особистими уподобаннями та стандартами догляду за одягом у конкретній сім'ї.

Купуйте засоби для прання дитячих речей, речей та одягу для немовлят в Україні в інтернет-магазині BOBAS.UA.