Топ 5 прогулянкових колясок 2024

Які легкі прогулянкові коляски найпопулярніші у 2024 році? Ловіть наш ТОП-5 прогулянкових колясок:
Elodie Mondo - без сумніву, найстильніша та завжди модна прогулянкова коляска! Її дизайн завжди привертає увагу, адже лише бренд Elodie пропонує купити коляску в квіти, на світлій рамі, з принтом далматинця! Вага Елоді Мондо: 6,7 кг. . Великою перевагою є також те, що її можна доповнити люлькою для немовлят і автокріслом групи 0+!

BABYZEN YOYO2 - найлегша і найманевреніша прогулянкова коляска, яка вирізняється високою якістю матеріалів. Вага Бейбізен Йойо2: 6,2 кг.


Anex Air-Z - компактна прогулянкова коляска з реверсивним сидінням, яка може використовуватись від народження! Відійшовши від банальної колористики, виробник створив яскраві колаборації - коляску з смайликами та коляску Анекс Арр з динозаврами! Вага Анекс Ейр Зед: 6 кг. 


Shom Magical Flash - прогулянковий візок з механізмом автоматичного склладання - просто натисніть на кнопку та штовхніть ручку вперед! При цьому важить лише 6,7 кг та має просторе спальне місце.
 

Espiro Fuel - недорога прогулянкова коляска, зручна для прогулянок навіть по бездоріжжю завдяки своїм немаленьким колесам! Важить Еспіро Фуел 7,9 кг. Продається в комплекті з футмуфом.