Новинки колясок 2в1 2023

iCandy (айКенді) - преміум-бренд з Великобританії, який належить до однієї і тої ж родини упродовж 90 років! З нетерпінням чекаємо в Україні!



Bugaboo Fox 5 (Бугабу Фокс 5) - новинка лютого 2023 року. У порівнянні з Fox 3 є більш екологічною, складається однією рукою навіть з люлькою, а підніжка і капюшон регулюються по висоті. Найцікавіше запитання - чому Fox 5, а не 4? Виробник на це відповів, що вони в нумерації моделей використовують лише щасливі числа, а четвірка в деяких країнах до таких не належить. 


Elodie Details Mondo Autumn Rose (Елоді Мондо) - єдина коляска без краплини чорного кольору! Як 2 в 1 вперше з'явилася у 2022 році, але у 2023-му за дизайном творці бренду перевершили усіх! 


Espiro Yoga (Еспіро Йога) - виробник сміливо заявляє - вона настільки досконала, що під час прогялнки батьки можуть сконцентруватис на найважливішому - на малюкові!



Cybex Balios S Lux 2023 (Сайбекс Баліос С Люкс) - повністю оновлена модуль від одного з найпопулярніших виробників! Вона отримала ремені безпеки з регулюванням як у Пріама, нову амортизовану раму та нову люльку.


Cybex Priam 2023 - виробник у другій половині 2023 року здивував новинкою - візок Priam вийшов у 5 нових кольорах: Leaf Green, Sepia Black, Off White, Peach Pink, Mirage Grey!


Купуйте найкращі дитячі коляски в інтернет-магазині BOBAS з офіційною гарантією та сервісним обслуговуванням в Україні! У нас завжди великий вибір, актуальна інформація по наявності та строках відправки. А ще безкоштовна доставка!