Ергономічний матрац SONTO Kokon

Ергономічний матрац для немовлят SONTO Kokon - запатентований продукт від українського виробника, який точно варто купити при народженні дитини!


Кокон SONTO - це безпечне та зручне місце, яке ідеально підходить для малюків в період від 0 до 4 міс. Конструкція кокона Сонто відповідає останнім рекомендації щодо безпечного сну немовлят від Американської Академії Педіатрів (ААР), згідно яких поверхня для сну малюків повинна становити не більше 10°. Кут нахилу розташування дитини в коконі, а саме грудного відділу її тулуба, створює оптимальні умови функціонування дихальної та серцево-судинної системи, забезпечує вільну прохідність дихальних шляхів дитини, не обмежує екскурсію діафрагми та не зменшує максимальну ємність легень при вдиху. Це означає, що даний девайс можна спокійно використовувати для сну та тривалого перебування у ньому дітей від народження. Також задля зниження ризику виникнення синдрому раптової дитячої смерті в результаті контактної асфіксії (удушення) в основі, що складається з пінополіуретану високої щільності та шару високоеластичної піни, формується широке заглиблення для голови із невисокими бортиками, які унеможливлюють щільний контакт рота та носика дитини із ними. Оптимальне, безпечне та комфортне, схоже на внутрішньоутробне, розташування дитини у виробі забезпечується завдяки регульованому обмежувачу, який є мобільним та повинен розташовуватися строго під сідницями дитини, щоб досягти незначного підняття ніжок та розташування голови дитини на відстані близько 5 см від верхньої межі вузької частини матраца. Продуманість кожного елемента цього девайсу робить перші місяці життя малюків значно комфортнішими та спокійнішими! 

Переваги кокона SONTO:
-  покращує якість та тривалість сну;
- дає малюку відчуття фізичного і психологічного комфорту;
- не обмежує рухів дитини під час сну та в період неспання;
- покращує зорово-моторну координацію та загальну моторику;
- забезпечує вільну можливість дивитися перед собою та легко змінювати положення голови.

Усі деталі виробу виготовлені з екологічно чистих матеріалів, які пройшли ретельну перевірку, тому щоденне використання кокона не зашкодить здоров'ю дитини. Сучасним батькам ергономічний матрац Kokon сподобається своєю мобільністю та легкістю. Девайс легко перенести з собою в будь-яку кімнату, чи взяти в подорож і бути спокійним за безпеку та комфорт малюка! 

Ергономічний матрац SONTO Kokon доступний в сірому та молочному кольорах. Купуйте українські товари SONTO офіційно в інтернет-магазині "Бобас"!