День батька в Україні

Вікіпедія каже, що День Батька - це щорічне свято на честь татусів, яке відзначається в Україні в третю неділю червня щорічно. Але ця стаття не для мужиків (мене зрозуміють), а для татусів в першу чергу. Як дипломований батько двох дочок можу з впевненістю заявити, що не обов'язково чекати червня і  особливо третю його неділю. Варіації на тему бути хорошим чи поганим батьком, копатися у себе в голові, що дуже полюбляють чоловіки, філософія і аргументи за і проти, думки посторонніх, експерти зі сторони та слухи довкола, осуди та інший непотріб, який часто може братися близько до аналітичного мислення чоловіка - все це ніпрощо. Є факт - ти став батьком. Так. Особливо вперше - це підрив усього того, що роками ставало звичками. В той же момент можна стати спочатку об'єктом суцільного захоплення, а з часом зловити себе на думці, що давно "пацани" не запрошували. Буденність та недостпані ночі, неготовність, страх та виснаження, температура в дитини, "газікі" і постійний безперестанний плач немовля - жінкам навряд чи це можливо зрозуміти. А ще до того ж постійні витрати уже не частково на розвги, а на дитину і на сімю - все це до купи готує в голові чоловіка справжню вибухову суміш, особливо якщо його ще зовсім молода нервова система не була готовою до таких випробувань. На цю тему можна писати безкінечно, але я повернуся до початку. Батько - ти чоловік. Тебе вчили не плакати, але якщо важко і сьіз не стримати, то просто поплач, якщо хочеться поплакати від радості, то також не стримуй своїх емоцій, бо надлишкова енергія, яка не знаходить вивільнення може перейти зовсім не в творчий процес. Воїн, козак, мужик, пацан - які лише ярлики не вішають на чоловіків, які стають найкращими зі світовим ім'ям поетами, художниками, шеф-кухарами, музикантами і просто приємними в манерах та спілкуванні чоловіками, і як результат відмінними татусями. Тому, мужики))), щоб любов вашої дружини до вас укріплялася, гармонія ще більше гармонізувалася, квіти буяли і метелики літали - просто цікавтеся дитячими товарами і вихованням, подбайте про свої руки, відмивайте їх періодично від машинного масла і змазуйте кремчиком перед тим, як ніжне своє янголятко брати на руки, якщо хто курить, то слідкуйте за диханням, полощіть рот )) брийте свої щетини перед тим, як тертися об дитину, чи жінку, бо бути Батьком - це не лише на день Батька "випити по сто", а це відповідальна місія, ініціатором якої стали саме Ви, дорогі татусі і врешті решт Вам за все це нести відповідальність, бо іншого нема. Отож, бажаю нехай День Батька буде на Вашому життєвому шляху щодня, бо пора вже ламати стеріотипи, що жінка з дитиною, а чоловік на роботі, бо останнє і так зрозуміло, але тільки не дитині. Як їм потім пояснити, що "татусь стомлений"? Дитинство у дитини минає швидко, основне не сильно підганяти своїх дітей ставати "за станок" бо потім вони будуть підганяти "від станка" )) Думаю, чоловіки мене зрозуміли, про що оце я написав.

Якщо у кого з татусів є потреба поговорити, то можете звертатися, залишати свій номер з поміткою "консультація" нашій прекрасній менеджеру по прийому замовлень, з радістю приділю час.  З повагою, Максим К. (повний ПІБ приходить в sms якщо вибираєте "оплата за реквізитами" при оформленні замовлень). 

А саме головне, на кінець, хочу добавити, що ця стаття не написана в рекламних цілях, а для того, щоб підтримати татусів, бо їх також шкода, часто їхній вклад залишається непомітним, поки він не монетизується, але це просто кліше 21 століття. Не все купиш за гроші, але горшок икеа локиг не безкоштовний :)

#daddypower #peace